Ocitli jste se ve složité situaci a hrozí vám ztráta bydlení?

Více informací

Magazín Mít domov – 2. číslo

18. 1. 2024
Vychází druhé číslo našeho magazínu Mít domov na téma Prevence ztráty bydlení a bezdomovectví. Co se v aktuálním čísle dočtete?

Novinky z ČR a ze světa, překlad studie „Prevence bezdomovectví a vyloučení z bydlení: Důraz na včasnou intervenci“ od irského profesora Petera Mackieho, cenné zkušenosti realizátorů projektů a jejich klientů se ztrátou bydlení, rozhovor o praxi a výsledcích Sociálního nadačního fondu hlavního města Prahy, lokální pohled na téma magazínu od Marka Mikulce a Jana Miloty, informace o změnách v ubytování pro uprchlíky od organizace IOM, článek o probíhajícím výzkumu na téma prevence ztráty bydlení na lokální úrovni od ASZ, výsledky výzkumů zavádění Housing First v ČR a mnoho dalšího.

Nové číslo magazínu Mít domov najdete na těchto odkazech:

Zároveň Vás prosíme o vyplnění evaluačního dotazníku. Každá zpětná vazba nám pomáhá zlepšovat další čísla magazínu, která chceme pro Vás, naše čtenáře, dělat co nejzajímavější a stavět je na tématech, po nichž nejvíce voláte.

Další číslo můžete očekávat v prosinci 2023 a budeme se v něm věnovat tématu ženského bezdomovectví. Pokud máte cokoliv zajímavého k tomuto tématu, neváhejte se nám ozvat!

Přejeme Vám příjemné a užitečné čtení!

Přihlaste se k odběru novinek z oblasti sociálního bydlení a magazínu
Mít domov.